Представники Рівненщини беруть участь у міжнародній Конференції з відновлення України

NoneNoneNoneNone

Учасники URC-2024 - лідери країн та урядів, бізнес, влада та громадянське суспільство. До участі у заході долучилися й представники Рівненщини – заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська, а також керівники тергромад області.

Перед присутніми виступив Президент Володимир Зеленський, який наголосив, що наша держава має всю природну основу для сучасної енергетики, а газова генерація розв’яже питання дефіциту енергії сьогодні, а згодом буде переведена на водень і балансуватиме нову «зелену» енергетику.

У межах виставкової частини заходу можна було ознайомитися із проєктами областей, що потребують відновлення. Вони зареєстровані в електронній екосистемі «DREAM». Серед сотень проєктів по всій Україні – 23, що потребують реалізації в Рівненській області.

«Рівненщина – серед регіонів, які потерпають від масованих атак на енергетику. Це серйозний виклик для усіх нас. Тому продовжуємо роботу на енергетичному фронті, разом з тим розраховуємо на підтримку міжнародних партнерів. Енергетика, поряд із транспортом, логістикою – пріоритетна сфера для інвестицій», - наголосила Людмила Шатковська.